Breng jouw
onderwijsvisie
tot leven

Bij Scorion draait alles om het verbeteren van onderwijs en professionele groei. Ontdek hoe het digitale portfolioplatform Scorion jouw onderwijsvisie tot leven brengt. Met Scorion verandert toetsen in leren en wordt lesgeven leren op de werkplek. Op basis van jouw curriculum en het live dashboard is het leerplatform van de toekomst compleet.

 

Vraag een demo aan Lees meer

Waarom Scorion?

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Deze instellingen gebruiken Scorion

Scorion

Scorion, het veelzijdige digitale portfolioplatform, wordt voornamelijk gebruikt door (para)medische opleidingen. Het legt waardevolle leermomenten vast en biedt vele feedbackopties. Ongeacht jouw curriculumopzet, van competenties tot EPA’s, in Scorion past het altijd. In Scorion is leren, feedback en toetsen, inclusief programmatisch toetsen, volledig geïntegreerd. Zo is dit portfolioplatform een dynamische tool dat een realistisch en actueel beeld geeft van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over Scorion

Easion

Easion is dé Nederlandse online tool voor veilige professionele enquêtes. Het is eenvoudig te gebruiken voor grote groepen, waarbij je antwoorden kunt verzamelen en analyseren. Het wordt veel ingezet door organisaties zoals hogescholen, gemeenten en onderzoeksbureaus voor grootschalige onderzoeken. Easion biedt een betrouwbare oplossing voor het verzamelen en analyseren van gegevens.

Let op: Op dit moment nemen wij geen nieuwe klanten voor Easion aan. Wij waarderen jouw interesse in Easion en hopen in de toekomst weer nieuwe klanten te kunnen verwelkomen.
Bedankt voor je begrip.

Lees meer over Easion

Ontdek hoe Scorion oplossingen
op maat biedt

We hebben boeiende klantcases op een rij gezet die laten zien hoe Scorion werkt en oplossingen biedt die aansluiten bij de unieke behoeften van verschillende instellingen. Ontdek zelf hoe Scorion heeft bijgedragen
aan het succes van anderen en laat je inspireren door de mogelijkheden die Scorion biedt.

 

Lees meer over klantcases

Ontdek hoe Scorion jouw
onderwijsvisie tot leven brengt!

Vraag een demo aan